Юли 2001 е алфата, тази година става на 15 години, така че би трябвало да е по-малкия данък.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпроси относно Alfa Romeo 156
Collapse
X
-
Колеги, купих въпросната алфа 156 (1.9 jtd 115 - да припомня), тия дни я карах градско, вчера и днес излязох извънградско и минах към 300 км. Като цяло колата се държи добре, направи ми впечатление обаче, че на равен път (или може би леко нагорнище да е било) до 170 набира доволно, от там нагоре се позатруднява. Също така при един доста стръмен и продължителен баир при натисната до дупка газ от 120 нагоре набира една идея по-трудно. Някой от вас с този мотор и stock коне забелязал ли е нещо такова? Нормално ли е това, или просто тази алфа е леко поизморена?Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 hp
GOLF MK3 1.9 TDI 110HP + remap (140 hp)
Comment
-
Долавям иронията, просто въпроса ми беше дали е нормално да се усеща чак такава разлика в ускорението. А иначе съм повече от доволен от колицата за 7-те дни, от които я карам.
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 hp
Comment
-
Първоначално публикувано от sollider Покажи съобщениеДолавям иронията, просто въпроса ми беше дали е нормално да се усеща чак такава разлика в ускорението. А иначе съм повече от доволен от колицата за 7-те дни, от които я карам.
Comment
-
Здравей колега.Точно преди 6 месеца се метнах на един прекрасен екземпляр 156 спортвагон 1.9 115 фейслифт и подкрепям колегата,че върви като самолетМоята беше от Австрия и нямаше много забележки,но все пак купуваме стари автомобили за нашите нови пътища
Last edited by toni7508; d.m.y г., 20:03.Alfa Romeo 1.9 JTD TI ама не баш sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от sollider Покажи съобщениеДолавям иронията, просто въпроса ми беше дали е нормално да се усеща чак такава разлика в ускорението. А иначе съм повече от доволен от колицата за 7-те дни, от които я карам.
Така описано е напълно нормално. Честито и много безаварийни.
Comment
-
Здравейте и от мен.Аз съм много доволен от Алфата 1.9/ 115 коня.Бърза,икономична,комфортна.Няма кола,която да не се поврежда.Ако имаш късмет да случиш на добра ,няма да съжеляваш.
Относно данъка ние направо се гордеем с нашия кмет,че превъзхождаме доста областни градове,та дори и столицата.Скоро може да се сравняваме с Лондон и Париж.За 2014г. в Попово данъка ми е 210лв.
Comment
-
Въпросът с избора и данъка вече е решен, горд собственик съм на същата алфа като твоята от седмица и няколко дни насам. А дали съм имал късмет - времето ще покаже. Засега колицата е пушка.Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 hp
Comment
Comment